The Quick Jaquith

Absolut Jaquith.

Sportsdrik og varm chokolade – del 2

Skænderi

Den første skænderi vi had var om værelserne. Søren og Cecilia var gifte og ville gerne sove sammen, men jeg gad ikke sove sammen med to drenge. Morten var den som kom med idén som vi brugte – fordi jeg alligevel er en som står tideligt op så sagde vi at jeg skulle sove på sofaen og bare lægge mit sengetøj i en af køjesengene om dagen. Så var det problemet løst. Efter vi had kommet på plads med alle vores ting og tøj så tog mig, Martin og Morten af sted til vores nærmeste supermarket og købte mad til resten af ugen. De fleste dage vil vi spise frokost og middag på skihotellet ved skisportsstedet, så vi had kun brug for morgenmad og måske noget at spise når vi kom hjem om aftenen. Og jeg købte to nye smager af sportsdrik.


Dag 1

Første dagen tog vi det meget roligt, sovede længe og tog det meget roligt ved skihotellet. Vi prøvede at bare finde rundt på sportsstedet, hvor man kunne finde toiletterne, en sygeplejerske hvis de skete noget som ikke var så alvorligt og hvor man kunne leje ski. Efter rundturen gik vi ind på hotellet og spiste frokost – idag var det tre forskellige smørrebrød og en øl.
Efter maden gik vi ud til skiudlejningen og prøvede støvler og ski. Det var en hel videnskab med ski, og man fik svare på en drøs af spørgsmål: Hvordan står du på ski? Kører du meget slalom? Off-pist? Laver du tricks, springer osv? Eller vil du hellere have en snowboard?
Kun at vælge ski tog 2,5 time for os, så når vi endelig var klare til at køre lidt så had de allereede blevet mørkt. Men vi købte et liftkort hver og tog op af bakken.